PRESENTACIÓ
HORARIS
MENUS
Menú vegetaria
RECULL DE PLATS
OPINEM
NOVETATS !
     
 



                           PRIMERS                                 

Pasta mediterrània (pebrot, olives, feta, ceba, orenga)
Pasta mediterránea  (pimiento aceitunas,feta, cebolla, orégano)

Crema de carbassa i pastanaga amb escuma de poma i galetes d’olivada
Crema de calabaza y zanahoria con espuma de manzana y galletas de olivada

Amanit d’enciams amb pera, api, fruits secs i formatge
Ensalada de lechugas con pera, apio,frutos secos y queso

Timbal d’albergínia i carn picada amb beixamel
“moussaka” timbal de berengena y carne
 
           

                            SEGONS

Salmó en papillot de verdures
Salmón en papillot de verduras

Garró de porc rostit al forn amb patates
Codillo de cerdo rustido al horno con patatas

“Marmitako” de tonyina
Marmitako de atún

Piruletes de carpaccio de vedella amb crema de pesto i parmesà
Piruletas de carpaccio de ternera con crema de pesto y parmesano
 
 


                 


                             PRIMERS

 

    

                           SEGONS 

 

AMBDOS MENUS INCLOUEN PA, VI, POSTRES I CAFÉ

AMBOS MENUS INCLUYEN PAN, VINO, POSTRES Y CAFE

10% D' I.V.A. INCLÒS